notdecour.com

Fantastiska posters för dig

0
Your Cart

Köp och returpolicy

Ångerrätt och retur

Du som kund har vid köp på internet en lagstadgad returrätt på 14 dagar från det att du fysiskt tagit emot din order.

Hur du nyttjar din ångerrätt

För att nyttja din ångerrätt ska du meddela oss på mailadressen retur@notdecour.com . Meddelandet ska innehålla ditt namn, adressen du beställde till, ordernumret och vilka varor du vill returnera.

Produkterna ska skickas senast inom 14 dagar från det att du mottagit dina varor.

Som kund står du för returfrakten och garanterar att varan är i samma skick som när du mottog den(givetvis får man försiktigt öppna förpackningen och kolla på varan). Returnera varan i originalförpackning. Skulle varan ej vara i originalskick och vi har anledning att anta att det beror på kundens handhavande kan vi komma att dra av motsvarande kostnaden för skadan på återbetalningsbeloppet.

När gäller inte ångerätten?

Ångerrätten gäller inte vid alla tillfällen. För NOT DECOUR AB finns det ett antal undantag som kan komma att bli aktuella. Dessa är följande:

Förseglade ljud- eller bildupptagningar eller ett förseglat datorprogram där förseglingen har brutits av konsumenten.

En tjänst som har fullgjorts där konsumenten har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.

Lösnummer av tidning/tidskrift.

Specialtillverkade efter konsumentens anvisning, eller produkter som har en personlig prägel, till exempel familjefoton.

Digitalt innehåll, till exempel en nedladdningsbar film, där konsumenten har samtyckt till påbörjad leverans och därigenom hävt ångerrätten.

Avtal utanför affärslokal om det totala beloppet understiger 400 kronor. (Tillämpas ej av oss, returer under 400 kr är tillåtna)

Vill du läsa mer om ångerrätten finns här bra information: https://www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/om-kunden-angrar-sitt-kop/ .

Reklamation och klagomål

Vi gör allt vi kan för att alla produkter ska vara som utlovade och i bra skick. Om varan trots det är skadad eller defekt på annat sätt så ska vi enligt lag konstnadsfritt ersätta eller åtgärda problemet.

Kontakta oss på mailadressen retur@notdecour.com där du beskriver felet, och gärna bifogar foton. Detta ska göras så fort felet upptäcks. Därefter hittar vi en lösning på problemet och skickar antingen en ny vara eller återbetalar. Vid eventuell retur av en defekt vara står vi för alla fraktkostnader.

Vi förbehåller oss rätten att neka felaktiga reklamationsförsök. Vi följer alltid Allmäna reklamationsnämndens beslut om vi skulle vara oense.

Valuta och priser

Alla priser i butiken är i svenska kronor(SEK) och i priserna ingår moms. Priset som står när kunden godkänner ordernd, dvs i kassan, är det som gäller.

Köp

Vid ett köp ingår kunden och NOT DECOUR AB ett avtal om köp. Köpet bekräftas inom några minuter med ett mail till kunden. Vid eventuella felaktigheter så förbehåller vi oss rätten att ändra dessa i efterhand; t.ex om adress, pris, telefonnummer eller något annat blivit fel. För att ingå avtal om köp måste kunden vara 18 år, alternativt ha tillåtelse från målsman.

Betalningsmetod

Genom att köpa accepterar du samtidigt vår betalningsleverantörs användarvillkor.

Återbetalningar

Återbetalningar sker genom samma betalningslösning som köpet genomfördes med. Eventuella fraktavgifter återbetalas inte vid returer, dock vid reklamationer.

Leveranser

För varje order tillkommer en fraktavgift som tydligt står i kassan. Fraktavgiften kan komma att strykas om ett minimibelopp överstiges, i sådana fall utgör frakten ingen extra kostnad för kunden. Kostnad och leverantör av frakttjänst syns i kassan. Din orderinformation delas med fraktleverantören för att kunna genomföra leveransen.

Ej uthämtade leveranser

Om kunden ej hämtar ut paketet på leveransstället återbetalas ordern när den återkommer till oss. Det dras dock av en avgift från återbetalningsbeloppet på 250 kr för de merkostnader det innebär för oss. Skulle ordern vara mindre än 250 kr erhålles ingen återbetalning(ingen extra kostnad för mellanskillnaden tillkommer dock, dvs man kan aldrig få en tillägsfaktura för ej hämtat paket).

Faktura och kvitto

Faktura och kvitto kommer på mail efter lagd order och inehåller följande information: Datum och klockslag, varornas artikelnamn och antal, pris och moms, vårt företags namn, organisationsnummer och adress.

Eventuella tvister och rätt

Om vi inte kommer överens hänvisar vi till Allmäna Reklamationsnämnden. Vi följer ARNs rådgivande beslut.

Skulle vi hamna i rättslig tvist gällande köp och returpolicyn eller något annat gällande denna webshop ska situtaionen tolkas enligt gällande svensk lag.

Vi använder cookies, genom att fortsätta sidan godkänner du vår integritetspolicy.  Lär dig mer