notdecour.com

Fantastiska posters för dig

0
Your Cart

Om oss

NOT DECOUR grundades från en tanke om att posters med spännande och vackra motiv ska vara enkelt tillgängliga för alla. Man ska inte vara förpassad till samma gamla tråkiga väggkonst man alltid haft. På NOT DECOUR ska man kunna hitta ett stort utbud av posters från våra egna konstnärer och fotografer, men också från historiens mästare. Posters kan ibland komma från helt andra håll än dessa, posterns ursprung är mindre intressan så länge alla rättigheter innehas. Det som är intressant är vad den kan göra med vår vägg, men framförallt vad den gör med betraktaren.

Våra helt egna posters

Kanske låter konstigt? ”Våra helt egna posters”, har inte alla som säljer posters egna posters? Jo, givetvis är det så. Men för dem likväl för oss har man ibland posters med ett ursprung utanför den egna produktionen; det kan vara när man väljer att lyfta fram gamla mästerverk från stora konstnärer eller väljer att köpa in bilder eller konst utifrån. Detta kan ju leda till att vissa posters har samma motiv hos flera återförsäljare. Vi har därför valt att göra det extra tydligt vilka posters som är helt unika hos oss, som inte finns någon annanstans och som vi själva skapat helt själva. Du kan med dessa posters vara helt säker att vi står för motivet.

Företagsinformation

Organisationsnummer: 559390-9087, Företagsnamn: NOT DECOUR AB, Adress: Offamåla 323 37344 Rödeby, Mailadress (ej support): notdecour@notdecour.com

Vi använder cookies, genom att fortsätta sidan godkänner du vår integritetspolicy.  Lär dig mer